top of page
IMG_2406_edited.jpg

KONTORRENGØRING

Få en løsning på kontorrengøring som er tilpasset jeres virksomhed

Går i med tænker om at skifte rengøringsselskab,  kan OPAL SERVICE i samarbejde med jeres virksomhed udarbejde en målrettet analyse af jeres behov indenfor kontorrengøring. Herefter udarbejder vi et tilbud som matchens jeres behov

 

Vi tilbyder rengøringsaftaler på kontorrengøring i intervallet fra hver. 14 dag til daglig rengøring. Dette er at vi kan servicere mange forskellige brancher hvor nogle har et være opfattende behov i forhold til kontorrengøring.

 

Løbende kontrol sikre en stabil rengøring    

Vi hos OPAL SERVICE ved at det betyder meget at vi kan sikre en stabil rengøring med fokus på service og kvalitet. Derfor har benytter vi en kundeorienteret værdigrundlag, hvor vi sikre en tæt dialog med den ansvarlige kontaktperson i jeres virksomhed. Dette sker denne løbende kontrol hvor vores serviceledere har kvalitetskontrol hver uge eller 14 dag.

 

Motivende og ansvarsbevidste medarbejdere

I et samarbejde med OPAL SERVICE er i sikret at få kontorrengøring udført af ansvarlige og troværdige rengøringsassistenter. Vores rengøringsassistenter bære alle profiltøj i forbindelse med rengøringen og er altid præsentabel for jeres virksomhed. Ved valg af OPAL SERVICE er du altid sikret en overholdelse af overenskomster. Vi arbejder også udløbende på at sikre alle rengøringsassistenter har det bedst mulige forhold samt rengøringsrekvisitter – da dette parametre er afgørende for at de yder det bedst mulige resultat.

 

En samlede leverandør

Ved at indgå et samarbejde med OPAL SERVICE har i mulighed for at samle flere af jeres indkøb med os. Vi levere alle former for rengøring udover kontorrengøring. I forbindelse med kontorrengøring kan vi også tilbyde jer vinduespolering, levering og styrring af forbrugsvare, linnedservice og pasning af planter.

Kontrakt os for et uforpligtende tilbud på kontorrengøring  

bottom of page