top of page

OM OS

STATEMENT

Virksomhed OPAL SERVICE blev grundlagt i Vejle tilbage i 2003 af Martin Berggreen. Siden opstarten har OPAL SERVICE haft fokus på at tilbyde virksomheder i trekantsområdet en stabil og god kvalitet indenfor rengøring og vinduespolering. Vores målsætning har fra start været  at skabe et innovativt rengøringsselskab med en flad virksomhedsstruktur.  Martin Berggreen har hele tiden arbejdet ud af en målsætning om have tætte relationer til alle vore kunder, samt skabe en innovativ rengøringsvirksomheden, hvilket vi stadig bestræber os.

Vi er et team af medarbejdere med stor erfaring indenfor rengøringsbranchen, hvor alle synes det er spændende at skabe nye arbejdsprocesser og sikre at vi bevarer en høj konkurrenceevne.  Virksomhedens vækst er kommet gennem en organisk vækst, og for at styrke sin position ydreligere har OPAL SERVICE løbende udvidet sine geografiske områder.  

Dette har gjort at OPAL SERVICE i dag er et landsdækkende rengøringsselskab, som hver dag servicere deres kunder, takket være glade og motiverede kolleger.    MISSION:

Vi skal gennem vores serviceydelser tilbyde vores kunder et højt service niveau, som skal bidrage til et langvarigt samarbejde. Vi skal løbende udvikle og forbedre vores kompetencer og med fokus på at gøre rengøring let for vores kunder. OPAL SERVICE skal have motiverede ansatte som er glade for at være en del af en dygtig og innovativ virksomhedVISSION:

OPAL SERVICE ønsker at være den foretrukne samarbejdspartner i forbindelse med rengøring ved erhvervskunder. Vi vil gennem vores strategi tilbyde vores kunder et professionelt samarbejde, som skaber tillid og langsigtede relationer.

bottom of page